Eerdere tentoonstelling - KDS Broek in Waterland - Broek in Waterland

www.kds-broekinwaterland.nl
Kleindiersport Vereniging
Kleindiersport Vereniging
Broek in Waterland e.o.
Kleindiersport Vereniging
Ga naar de inhoud

Eerdere tentoonstelling

Activiteiten
Tentoonstelling 2017
KDS "Broek in Waterland en Omstreken"
Laatst bijgewerkt: maandag 18 december 2017 07:06 | Geschreven door M. Schoon-KlokVan 15 t/m 17 december 2017 heeft onze zustervereniging "Broek in Waterland en Omsteken" voor de 86e keer haar jaarlijkse verenigingstentoonstelling georganiseerd. Helaas dit keer zonder sierpluimvee en watervogels als gevolg van het landelijke tentoonstellingsverbod voor deze diergroepen, dat is ingesteld door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid a.g.v. een uitbraak van de vogelgriep.
Foto's van de opening en prijsuitreiking.
Op vrijdagavond vond de officiële opening en prijsuitreiking plaats door de voormalig eigenaar van de Spar en zijn vrouw. Het was weer een gezellige, gemoedelijke tentoonstelling.
Ook dit keer is de locatie de gymzaal "Havenrakkers", Nieuwland 32, Broek in Waterland. U bent van harte welkom op deze gezellige tentoonstelling. De toegang is gratis en de koffie staat klaar.
Zaterdag 16 december van 10:00 - 22:00 uur en zondag 17 december van 10:00 - 16:00 uur.
KDS "Broek in Waterland en Omstreken" heeft ca. 100 leden, naast fokkers van konijnen, cavia's, hoenders, watervogels en sierduiven betreft dit ook fokkers van diverse volière vogels. Dat geeft deze vereniging een heel speciaal karakter.


Opgericht: 26 februari 1926
Kleindiersport Vereniging
WEBSITE
FAUNA'S STUDY
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
CONTACT
Anita Roeleveld
Middenweg Broekermeer 59
1027 GB Amsterdam

Tel: 020-4033754
Broek in Waterland e.o.
Terug naar de inhoud